Waarom naar de Pedicure

Uw voet bestaat uit tientallen gewrichten, spieren, botjes en banden die elke dag behoorlijk zwaar belast worden. Het is dan ook logisch dat uw voeten soms wel wat extra zorg en aandacht kunnen gebruiken. Natuurlijk zorgt u daar zelf voor door een goede hygiƫne en passend schoeisel.

Toch kunt u last hebben van klachten zoals eeltvorming, zweetvoeten of likdoorns. En als u suikerziekte heeft, is er een verhoogde kans op voetproblemen. Het kan ook zijn dat u uw voeten gewoon eens wilt verwennen. In al deze gevallen kunt u het best terecht bij een gediplomeerd pedicure.

Een pedicure heeft een speciale opleiding gevolgd om voetklachten te behandelen, of het nu gaat om likdoorns, ingegroeide nagels, eelt of andere ongemakken. Een pedicure biedt uitkomst en kan problemen in de toekomst helpen voorUntitledkomen.

Provoet

ProVoet is een brancheorganisatie die de beroepsbelangen van haar leden behartigt. Daarnaast zetten wij ons in om de kwaliteit van de voetverzorging in het algemeen en het beroep van pedicure in het bijzonder te bevorderen.